ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ

Всяка закупена стока от онлайн магазин www.fashionbyema.bg подлежи на връщане или замяна до 30 дневен срок от получаване. Продукти, при които този срок е изтекъл не се приемат. Продуктът не трябва да  е носен, изцапан, пран и да не е нарушена неговата цялост, включително етикетът и оригиналната опаковка. Трябва да е в приличен търговски вид и без странични миризми като цигари, парфюм или други козметични продукти. Ако изпратеният артикул не отговаря на условията за връщане или замяна той се изпраща обратно до адреса на клиента за негова сметка.

На връщане и замяна не подлежат всички чорапени изделия, долни части от бельо (бикини, боксерки) и бижута!

 

ЗАМЯНА

Не е нужно продуктът, който сте избрали за замяна да е на същата стойност с този, който искате да замените. Ако сумата на избрания продукт е по-малка, по Ваш избор може да Ви се запази като ваучер за пазаруване в електронния ни магазин www.fashionbyema.bg или да Ви се възстанови по посочена от Вас банкова сметка. След като получим продукта, който искате да замените и се уверим в неговата цялост, ние ще Ви изпратим желаният от Вас артикул за замяна. Куриерските разходи са безплатни за клиента.

 

ВРЪЩАНЕ

Ако не сте удовлетворени от закупен продукт от онлайн магазин www.fashionbyema.bg или по каквато и да е друга причина, можете да го върнете в срок от 30 дни, считано от датата на получаването му. Връщането на продукт става след уведомяване на Продавача и само по куриер. Сумата за закупен продукт се възстановява след получаване на върнатата пратка и след като се уверим в нейната цялост, единствено по банков път. Куриерските разходи по връщане на стоката са безплатни за клиента. Пратки, изпратени с наложен платеж към нас, няма да бъдат приети.

 

Как да върнем или заменим даден артикул:

Моля попълнете протокола за връщане, който сте получили с вашата пратка и изпратете артикула или артикулите, които искате да върнете или замените на един от следните офиси на спедитори:

1. Офис на Спиди с адрес гр. Костинброд, ул. Славянска No. 34, билла парк за Ема Фешън ООД - по договор (0876 519 654)

2. Офис на Еконт с адрес гр. Костинброд, ул. Славянска No. 36, билла парк за Ема Фешън ООД - по договор (0876 519 654)

Моля имайте предвид, че пратки, изпратени до различен офис/адрес от горепосочените ще бъдат отказвани по телефона и стойността на куриерските услуги ще бъде за сметка на подателя. При изпращане на един от горепосочените офиси, връщането е безплатно за клиента.

В случаите на заявена "Замяна" ,  ще изпратим новия артикул към вас до 5 работни дни от датата на получаване на върнатия артикул от търговеца.

В случаите на заявено "Връщане" , ще възстановим дължимата сума по банков път, в 14-дневен срок от датата на получаване на върнатите стоки от търговеца. Обикновено възстановавяваме сумата още на следващия работен ден.

Ако изпратеният артикул не отговаря на условията за връщане или замяна той се изпраща обратно до адреса на клиента за негова сметка.

При какъвто и да е проблем, Ви молим да се свържете с нас и ние ще направим всичко възможно, за да удовлетворим очакванията Ви и разрешим случая, ако има такъв.