ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ

Всяка закупена стока от онлайн магазин www.fashionbyema.bg подлежи на връщане или замяна до 14 дневен срок от получаване. Продукти, при които този срок е изтекъл не се приемат. Продуктът не трябва да  е носен, изцапан, пран и да не е нарушена неговата цялост, включително етикетът и оригиналната опаковка. Трябва да е в приличен търговски вид и без странични миризми като цигари, парфюм или други козметични продукти. Ако изпратеният артикул не отговаря на условията за връщане или замяна той се изпраща обратно до адреса на клиента за негова сметка.

На връщане и замяна не подлежат всички чорапени изделия, долни части от бельо (бикини, боксерки) и бижута!

 

ЗАМЯНА

Не е нужно продуктът, който сте избрали за замяна да е на същата стойност с този, който искате да замените. Ако сумата на избрания продукт е по-малка, по Ваш избор може да Ви се запази като ваучер за пазаруване в електронния ни магазин www.fashionbyema.bg или да Ви се възстанови по посочена от Вас банкова сметка. След като получим продукта, който искате да замените и се уверим в неговата цялост, ние ще Ви изпратим желаният от Вас артикул за замяна.

Куриерските разходи се поемат от Клиента. В случаите, когато замяната се налага поради грешка или вина на www.fashionbyema.bg (изпратен е грешен продукт, изпратен е грешен размер и др.) куриерските разходи са за сметка на ПРОДАВАЧА.

 

ВРЪЩАНЕ

Ако не сте удовлетворени от закупен продукт от онлайн магазин www.fashionbyema.bg или по каквато и да е друга причина, можете да го върнете в срок от 14 дни, считано от датата на получаването му. Връщането на продукт става след уведомяване на Продавача и само по куриер. Сумата за закупен продукт се възстановява след получаване на върнатата пратка и след като се уверим в нейната цялост, единствено по банков път. Куриерските разходи по връщане на стоката се поемат от Клиента. Пратки, изпратени с наложен платеж към нас, няма да бъдат приети.

 

Как да върнем или заменим даден артикул:

Заявката за връщане или замяна за друг артикул, се извършва чрез изпращане на имейл в свободен текст, на адрес info@fashionbyema.bg, или с прикачено писмо в пратката, където се посочва:

  1. Номера на поръчката, по която желаете да направите връщане или замяна
  2. Артикулния номер (SKU) на продукта, който желаете да върнете или замените
  3. Новият артикул, който желаете да получите в замяна 
  4. Банкова сметка (IBAN) и име на титуляра, по която да възстановим дължима сума.

След като изпратите заявката си, моля изпратете артикула, който искате да върнете или замените на един от следните адреси:

1. Офис на Спиди с адрес гр. Костинброд, ул. Славянска No. 34, билла парк за Ема Фешън ООД (0876 519 654)

2. Офис на Еконт с адрес гр. Костинброд, ул. Славянска No. 36, билла парк за Ема Фешън ООД (0876 519 654)

В случаите на заявена "Замяна" ,  ще изпратим новия артикул към вас до 5 работни дни от датата на получаване на върнатия артикул от търговеца.

В случаите на заявено "Връщане" , ще възстановим дължимата сума по банков път, в 14-дневен срок от датата на получаване на върнатите стоки от търговеца. Обикновено възстановавяваме сумата още на следващия работен ден.

Ако изпратеният артикул не отговаря на условията за връщане или замяна той се изпраща обратно до адреса на клиента за негова сметка.

В случай на грешка от страна на fashionbyema.bg, куриерските такси за доставка, и за връщане на артикула, се поемат от ПРОДАВАЧА.

При какъвто и да е проблем, Ви молим да се свържете с нас и ние ще направим всичко възможно, за да удовлетворим очакванията Ви и разрешим случая, ако има такъв.