Доставка

Доставка с куриерски фирми "Спиди" и "Еконт" в рамките на от 24 до 72 часа в зависимост от населеното място. Този срок може да бъде удължен по време на по-натоварени кампанийни периоди, национални празници или лоши метеорологични условия. Може да получите пратката си до точно посочен от Вас адрес (независимо дали домашен или служебен) или до офис на куриерската фирма, с която работим в съответното населено място. Можете да прегледате поръчаните от Вас стоки преди заплащането на куриера. При получаването можете да заплатите и получите цялата поръчка или да върнете цялата поръчка. При втория случай, заплащате на куриера пощенските разходи за стоките в двете посоки. Стойността на доставката не е включена в цената на стоката. При поръчки над 85 лева, доставката е напълно безплатна, но това не отменя стойността на връщане на пратката при отказ от страна на клиента.

 

Начин на плащане

Всички цени на стоки в сайта са в български лева, включват ДДС и не включват разходи за доставка. Плащането се осъществява чрез наложен платеж - услуга, при която стойността на покупката се събира от куриер при получаване на пратката, а куриерът издава касов бон в момента на предаване на пратката (т.нар. Наложен платеж след подписани споразумения за Пощенски паричен превод със Спиди).

Предлагаме и начин на плащане по банков път, като при избор на този начин на плащане, стоките се изпращат след получен паричен банков превод.