14 свежи идеи за подаръци на Свети Валентин

list In: Други

Оставяме този списък с най-добрите идеи за подаръци за Свети Валентин, защото вярваме, че можеш да се справиш много по-добре от просто една валентинка, въпреки че и ние винаги сме били почитатели на валентинките. В нашите предложения вярваме, че има нещо за всеки да има успешен Свети Валентин тази година и честно казано, за много години напред. От прости, класически подаръци до по-уникални опции. Но едно нещо важи за всяка идея: те са колкото замислени, интересни и красиви, толкова и практични (да, дори имаме страхотни подаръци и за мама тук по повод Свети Валентин!).

Разбира се, може би си задавате въпроса „Защо просто не си направим DIY картичка за Свети Валентин или вместо това да измислим някоя брилянта идея за зимна среща, като пътуване до ледената пързалка или уютна вечер вкъщи?“ Не са ли ви казвали винаги, че преживяванията струват повече от подаръци, закупени в магазина?

На това бихме казали: Не е нужно да избирате между двете! Подарете на партньора си една нощ (или ден) за запомняне, след което допълнете всичко с малък, но специален подарък за Свети Валентин. Не забравяйте, че този ден трябва да бъде споделен между вас двамата, за да можете да подготвите подаръка за партньора си или да намерите нещо, на което двамата да се насладите заедно!

Ами хайде да започваме!

1. Дрехи – винаги можете да заложите на сигурното. Всички обичат да си купуват дрехи и да получават дрехи като подарък. А в нашия сайт ще намерите разнообразие от дамска и мъжка конфекция на висококачествени марки и то на много достъпни цени! Разгледайте и не се колебайте да изберете! Може да се доверите и на нас да опаковаме подаръка преди да ви го изпратим. Така ще сте напълно готови за празника.

Нашите предложения ЗА НЕЯ - ТУК

Нашите предложения ЗА НЕГО - ТУК

60142f0c9ed4e.jpg

2. Гравюра – професионално изработената гравюра никога няма да бъде грешен избор за подарък не само за Свети Валентин, но и за всеки един друг повод. Изпратете на нашите приятели от „Приказка в гравюра“ желана от вас снимка, а те ще се погрижат да увековечат този спомен върху дърво. Можете да добавите и надпис, което допълнително ще зарадва партньора ви!

Пишете им съобщение на тяхната Facebook страница - Приказка в гравюра / Увековечи любим спомен

1611741228329.JPEG1611741228555.JPEG

3. Бижу – колкото и клиширан подарък може да бъде това за всеки повод ( годишнина, рожден ден), толкова и мил може да бъде поднесен на Свети Валентин, защото е нещо, което може да се носи всеки ден и да ви напомня за любимия човек.

4. Мече от рози – нашумяла тенденция напоследък, но пък много ефектно и подходящо за повода. Съчетавате два подаръка в един – мече и рози!

5. Плюшена играчка – мислейки си, че те са подходящи само за децата, ами не е точно така, Всеки един представител на нежния пол ще се зарадва на такъв символичен подарък за Свети Валентин.

6. Романтична вечеря – класика в жанра! Ако не знаете какво да подарите, заложете на вечеря, особено ако е направена от вас, ще бъде оценена подобаващо!

7. Почивка за двама – винаги може да си отделите някой уикенд за вас двамата, дори и да не е на самата дата. Изберете любима дестинация и на двамата и не се колебайте.

8. Бутилка вино – ако партньорът ви е ценител на вината, заложете на такъв подарък. Но не забравяйте, че виното трябва да бъде червено – все пак говорим за любов. А пък червените вина, произведени в България не отстъпват по нищо на вносните.

9. Картина – една картина винаги е чудесен избор за подарък, а толкова лесно се съчетават с интериора на всеки дом.

10. Звезда на името на вашия любим – ако искате да бъдете оригинални, заложете на това. А пък ако и небето е без облаци в тази нощ, може и да успеете заедно да видите звездата!

11. Ръчно направена декорация – можете да направите сами декорацията у дома за Свети Валентин, изненадвайки вашия любим. Разбира се може да допълните домашния уют със запалени свещи.

12. Сладки подаръци – а знаете ли, че можете да персонализирате буркан Нутела с надпис, избран от вас? Така мигновено получавате два подаръка вместо един – шоколад и романтичен жест!

13. Време, прекарано заедно – в днешното ни забързано ежедневие, смятаме че това ще бъде оценено високо. Дори и да прекарате празника вкъщи, без свещи, вино и рози, ами с любим филм, чипс и бира, то това ще си бъде вашият празник и със сигурност ще се зарадвате на това прекарване!

14. Кутия шоколадови бонбони или друго шоколадово изделие - шоколадът, както и любовта са носители на доброто настроение, затова една кутия бонбони ще ви донесе двойна доза усмивки!

Надяваме се, че сте намерили нещо подходящо, което да подарите на приближаващия празник Свети Валентин.  А ние можем само да ви пожелаем приятно изкарване!

Остави коментар

Моля имайте предвид, че коментарите първо трябва да бъдат одобрени преди да бъдат официалто публикувани
Неделя Понеделник Вторник Сряда Четвъртък Петък Събота January February March April May June July August September October November December